Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Το όνειρό του ζει στην Φιλαδέλφεια ο Γιώργος Παπαγιάννης

Στη σειρά τα αμερικανικά κολλέγια προσφέρουν υποτροφίες και θέση στον Μεγαρίτη σέντερ
πηγή: megara.org
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε το μπαμ. Λίγος χρόνος χρειάστηκε να προσαρμοστεί στα αμερικανικά μπασκετικά δεδομένα και κάθε μέρα που περνάει από τον περασμένο Σεπτέμβριο που πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ, δείχνει την αξία του και εδραιώνει τη θέση του στο domain του σχολικού μπάσκετ, προθάλαμο του κολεγιακού το οποίο είναι η είσοδος στο ΝΒΑ!
Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή του Σεθ Μπέργκερ (Seth Berger) ότι δηλαδή μέχρι τα ογδόντα του δεν προβλέπει να προπονήσει άλλον παίκτη σαν το Γιώργο, τα ηλεκτρονικά έντυπα με απεσταλμένους κάνουν σκάουτινγκ στον «Big George» όπως τον αποκαλούν.
Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί από τι κόσκινο τον περνούν και μέρα με τη μέρα διαπιστώνουν το μεγάλο ταλέντο του και τις απεριόριστες δυνατότητές του.
Πιο πρόσφατο εγκωμιαστικό άρθρο είναι αυτό το οποίο υπογράφει ο Κρις Μπένγκελ (Chris Bengel)  στο Terrapin Station MD, διαδικτυακό αθλητικό περιοδικό.


Ο CB επισημαίνει την ηγετική παρουσία του Γιώργου στο παρκέ, τις δυνατότητες τις οποίες του δίνει το εκτόπισμά του αλλά και την σπάνια κινητική του παρουσία στην οποία προστίθενται τα χαρακτηριστικά ενός γκαρντ.
Τα ΜΜΕ και η μπασκετική κοινότητα βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου έναν νέο Άλεξ Λεν. Πρόκειται για έναν Ουκρανό καταπληκτικό σέντερ ο οποίος είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από τον Γιώργο, έχει το ίδιο ύψος και παίζει στους Φοίνιξ Σανς (Pheonix Suns).
Έτσι στον προθάλαμο της οικογένειας Παγπαγιάννη «σφάζονται» αμερικανικά κολλέγια και προσπαθούν να πείσουν τον Γιώργο να δεχτεί την προσφορά τους.
Ο κατάλογος έχει ήδη μακρύνει και αναμένεται περισσότερα κολλέγια να επιδιώξουν να επιβιβάσουν τον Γιώργο στην ομάδα τους.
Προς το παρόν προσφορές έχουν κάνει τα κολλέγια Κάνσας, Μέριλαντ, Πεννσυλβάνια Στέητ, Πίτσμπουργκ, Ρούτγκερς, Τεμπλ.
Ο Γιώργος έχει όλον τον καιρό στη διάθεσή του να αποφασίσει. Έχει έναν ακόμα χρόνο να τελειώσει το λύκειο. Ο κόσμος του κολλεγιακού μπάσκετ είναι πολύ σκληρός και η ωριμότητα αλλά και τα ισχυρά σωματικά προσόντα είναι άκρως απαραίτητα για να επιβιώσει κανείς σε αυτό το πολύ τραχύ πρωτάθλημα.
Εμείς οι φίλοι και συμπατριώτες του Γιώργου, προσευχόμαστε να έχει την υγεία του και να είναι προσηλωμένος στον στόχο του.
Όσο για τις ευχές μας, αυτές είναι βέβαιο ότι τον ακολουθούν παντού.
Courtesy: Terrapinstationmd.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.