Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΟΣΟ ΤΑ «ΣΥΝΟΡΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ , Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑ

Για ακόμα μια φορά το ελληνικό κράτος και τα σκυλιά του δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο: ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ...
Ενταγμένοι στην πολιτική της “πολιτισμένης” Ευρώπης-φρούριο και παίρνοντας το “καλό παράδειγμα” από τους έτερους δολοφόνους του ιταλικού κράτους, που βούλιαξαν 120 ψυχές ανοιχτά της Λαμπεντούζα, οι δυνάμεις καταστολής του ελληνικού κράτους (και συγκεκριμένα οι, κοινώς, λιμενόμπατσοι) έβγαλαν εις πέρας τη βρομοδουλειά. Προσηλωμένοι στο δόγμα της «μηδενικής ανοχής» στους μετανάστες ώθησαν στον πνιγμό 12 πρόσφυγες (εκ των οποίων 9 παιδιά) από την  Συρία στα νερά του Αιγαίου, κοντά στο Φαρμακονήσι.
ΣΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ.


Η “πολιτισμένη Δύση” και τα κράτη της, πέρα από την ξεκάθαρη πια ταξικά προσανατολισμένη πολιτική υποταγής στα αφεντικά (που τσακίζει -κυριολεκτικά- τους εργάτες, νομοθετώντας την πιο άγρια εκμετάλλευση τους) έχει δημιουργήσει μια αντιστοίχως “πολιτισμένη πολιτική υποδοχής’’ για τους μετανάστες. Ασφαλώς μπορείτε να φανταστείτε για ποια ακριβώς πολιτική κάνουμε λόγο: κολαστήρια στρατόπεδα συγκέντρωσης με άθλιες συνθήκες διαβίωσης και ευρω-φρουρά (FRONTEX) στα θαλάσσια και όχι μόνο σύνορα της, όπου μαζί με τους εκάστοτε κατασταλτικούς μηχανισμούς( εθνικοί στρατοί-αστυνομία-λιμενικό) σκορπίζουν τον θάνατο, όταν «εισβολείς» απειλούν την ευρωπαϊκή «σταθερότητα» και «ασφάλεια».
Το γεγονός, ωστόσο, είναι ένα: η Μεσόγειος έχει μετατραπεί σε έναν υγρό τάφο εδώ και χρόνια...  Κράτος και αφεντικά έχουν λυσσάξει πως δεν ‘’χωράει’’, λέει,  η ‘’ανθρωπινή’’ ευρωπαϊκή ήπειρος άλλους μετανάστες,  καθώς διατρέχουμε κίνδυνο πολιτισμικής  αλλοτρίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, υγειονομικών προβλημάτων κλπ κλπ κλπ … Τα προσχήματά τους είναι τόσο γελοία, τόσο σάπια, τόσο εμετικά, όσο οι “πολιτισμένες δυτικές πολιτικές τους”. Σπέρνοντας τον εθνικισμό και τον ρατσισμό στις κοινωνίες, δομούν  μια νέου τύπου φασιστική αντίληψη που χωρίζει τους ανθρώπους σε λαθραίους και νόμιμους, σε χρήσιμους και άχρηστους,  ανάλογα με τις ορέξεις των αφεντικών.
Ας μη γελιόμαστε πια... Ο ελληνικός (και, ευρύτερα, ο ευρωπαϊκός) ιμπεριαλισμός φέρει ακέραια την ευθύνη για κάθε πρόσφυγα και μετανάστη που δολοφονείται στα σύνορα του... Από τον Έβρο ως την Κρήτη... Από τα αλβανικά σύνορα ως τη Λέσβο... Τα “φιλανθρωπικά τους αισθήματα”, η “δυτικό-φερτη κουλτούρα τους” και οι “χριστιανικές πολιτικές-αγάπης”,  παντού και πάντοτε, είναι το κερασάκι στην τούρτα κάθε ιμπεριαλιστικού, καπιταλιστικού, δυτικού πολέμου... Τρανταχτό παράδειγμα η κατάσταση στη Συρία, με τον παρ' ολίγον πόλεμο-λουκουμάκι για την Ελλάδα...
Από την πλευρά μας, όσο οι κρεατομηχανές του κράτους βάζουν μπρος αλέθοντας ανθρώπους, ένα πράγμα οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε: ως αντιφασίστες και αντιφασίστριες στεκόμαστε μαχητικά αλληλέγγυοι με σεβασμό απέναντι σε κάθε αδερφό μας...Απέναντι σε κάθε αδερφή μας... Απέναντι σε κάθε μετανάστη που άφησε τον τόπο του, που άφησε τον πόλεμο και την εξαθλίωση, με μόνο στόχο μια αξιοπρεπή ζωή.
ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ –ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ
(για επικοινωνία: antifa.d.m@gmail.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.