Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΣΤΟ LET’S DO IT 2014

Το “Let’s Do It” αποτελεί τη μεγαλύτερη  και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας  του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Πέρυσι, για πρώτη φορά, ο Δήμος Μεγαρέων φιλοξένησε τη συγκεκριμένη καμπάνια αναδεικνύοντας τη δύναμη του Εθελοντισμού στον τόπο μας. Σκοπός μας ήταν μέσα σε  μία ημέρα να πραγματοποιηθούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού σε κάθε γωνιά του Δήμου. Ήταν ένας στόχος δύσκολος, ο οποίος με τη συμβολή όλων κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Όραμά μας είναι η συνέχεια της προσπάθειας και η καθιέρωσή της.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Μεγαρέων συμμετέχει και φέτος ώστε όλοι οι πολίτες του να «φωνάξουν» για μία ακόμη φορά “Lets Do It Greece”, συνεπαίρνοντας ακόμη περισσότερους εθελοντές.


Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες, τις εθελοντικές οργανώσεις, τους συλλόγους, τους φορείς, τα σχολεία και τις επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή και να οργανώσουν τη δική τους δράση καθαρισμού σε κάθε σημείο του Δήμου μας.

Ημερομηνία της κοινής μας δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Ας δείξουμε όλοι πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έναν Δήμο πιο Όμορφο, για έναν Δήμο πιο Καθαρό.


Η ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                                                      Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
                                                                                                           

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                                    ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.