Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ακατανόητες οι ανακοινώσεις του κ. Μαρινάκη

Τελικά, δεν έχουν προηγούμενο στην πολιτική ζωή του τόπου μας, οι αθέμιτες επιθέσεις του  κ. Γιάννη Μαρινάκη κατά της νέας Δημοτικής αρχής, με ανακοινώσεις "για τα μάτια του κόσμου", που προκαλούν πολλά ερωτηματικά ακόμη και στα δικά του στελέχη και φίλους.
Αντί ο κ. Μαρινάκης να κάνει την αυτοκριτική του για την  συμπεριφορά, τα λάθη και τις παραλείψεις του, που ζημίωσαν τον Δήμο και τον τόπο κατά την διάρκεια της "παντοδύναμης εξουσίας" του, στις ανακοινώσεις του χρησιμοποιεί απρεπείς φράσεις και χαρακτηρισμούς, που φανερώνουν - για πολλοστή φορά - τον πραγματικό του χαρακτήρα.


Εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Μαρινάκη στον κατήφορό του και δεν θα ασχοληθούμε με τις ανάξιες απαντήσεων ανακοινώσεις του. Αυτές ας τις κρίνουν οι πολίτες, οι οποίοι βεβαίως διαθέτουν και μνήμη και κρίση.
Θα επισημάνουμε όμως τις τρεις παρακάτω αθέμιτες και απαράδεκτες τακτικές του κ. Μαρινάκη:
α) Προσπαθεί με ιδιοτέλεια να καρπωθεί σαν παλιά δική του επιτυχία, οτιδήποτε καλό κάνει με δικές της προσπάθειες η νέα Δημοτική Αρχή για τον τόπο (αναβάθμιση Κέντρου Υγείας, αναβολή της μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι κλπ).
β) Προσπαθεί με απύθμενο θράσος να επιρρίπτει στη νέα Δημοτική Αρχή, τις δικές του ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία παρέδωσε τον Δήμο την 1η Σεπτεμβρίου (τόνοι από σκουπίδια, διαλυμένη υπηρεσία καθαριότητας, άδεια ταμεία, υπέρογκα χρέη, κλπ).
γ) Προσπαθεί δίχως το ελάχιστο ίχνος ντροπής να αποδίδει στη νέα Δημοτική Αρχή, τις δικές του πελατειακές συνήθειες και μεθόδους.
Ιδιαίτερα στην τελευταία του ανακοίνωση για τη ΔΕΥΑΜ, ο κ. Μαρινάκης καλεί υποκριτικά "τους συμπολίτες που ο κ. Σταμούλης τους έταξε δουλειά, να κάνουν αιτήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να αποκτήσουν προτεραιότητα".
Είναι σαφές ότι, ο κ. Μαρινάκης, εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.
Πάντως εμείς, προκαλούμε τον κ. Μαρινάκη να υποδείξει έστω ένα (1) μόνο άτομο, στο οποίο ο κ. Σταμούλης να έταξε δουλειά ή αξιώματα. Επαναλαμβάνουμε, όχι δύο, αλλά έστω ένα (1) και μόνο άτομο. Όμως δυστυχώς γι αυτόν, δεν υπάρχει κανείς!
 Ελπίζουμε σύντομα να καταλάβει ο κ. Μαρινάκης, ότι ο κόσμος έχει πλέον κουρασθεί με τους ατελείωτους βερμπαλισμούς, την απρεπή συμπεριφορά και τις αναίτιες αντιπαραθέσεις.
Ο κόσμος ήδη γύρισε σελίδα, καιρός είναι να το πράξει και ο κ. Μαρινάκης!
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.