Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η Ένωση Πολιτών απαντά στον κ. Μαρινάκη

Εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα με όσα γράφετε, κε Μαρινάκη
Δυστυχώς, ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει απτόητος την τακτική της πόλωσης και των αηθών επιθέσεων προς τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη, με συνεχή "δελτία τύπου" γεμάτα ύβρεις, συκοφαντίες, αναλήθειες και δήθεν επιτυχίες του!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσπαθεί να κάνει "μαθήματα πολιτικού ήθους" προς την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, γιατί δεν υπογράφει τα δικά της δελτία τύπου, ως Γραφείο Τύπου του Δήμου.
Προφανώς, ο "μαιτρ της επικοινωνίας" κ. Μαρινάκης, στα 4 χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος, δεν μπήκε στον κόπο να μάθει ότι ο Δήμος ΔΕΝ έχει Γραφείο Τύπου, αλλά ότι σύμφωνα με τον εσωτερικό οργανισμό έχει μόνο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Το οποίο Γραφείο, η εκάστοτε Δημοτική Αρχή οφείλει να κρατά έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, ώστε να ασχολείται μόνον με τα υπηρεσιακά του καθήκοντα.


Αλλά πως να το μάθει αυτό ο κ. Μαρινάκης, όταν επί 4 χρόνια χρησιμοποιούσε τις Υπηρεσίες του Δήμου σαν να ήταν τσιφλίκια του και προσωπικά του εργαλεία;
Πάντως, εμείς στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ δείχνουμε κατανόηση για τα συνεχή ολισθήματα του κ. Μαρινάκη, διότι όπως είχε πει και ο Καισάριος Δαπόντες: "Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη"
Είναι άλλωστε προσωπική υπόθεση του κ. Μαρινάκη να αυτοκαταστρέφεται, με απαράδεκτες επιθέσεις που φανερώνουν την εκδικητικότητα και την ατελείωτη πίκρα του, για την οδυνηρή ήττα που υπέστη στις δημοτικές εκλογές. Για την ολέθρια αποτυχία στην οποία ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης οδήγησε τα στελέχη του και την παράταξή του, με συνέπεια τις γκρίνιες, τις αλληλοκατηγορίες και τις διαλυτικές τάσεις μεταξύ τους.
Για όλα τα παραπάνω, εμείς όχι μόνο δεν κρατάμε κακία προς τον κ. Μαρινάκη, αλλά εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την αλαζονεία του, τις συκοφαντίες, τους υπαινιγμούς και τις ύβρεις που χρησιμοποιεί εναντίον μας. Αυτά αποτελούν τιμή για μας και μας κάνουν δυνατότερους και πιο αποφασισμένους, ώστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το νοικοκύρεμα του τόπου μας από τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη.
Παρακαλούμε δε τον κ. Μαρινάκη να συνεχίσει να επικοινωνεί με το ίδιο απαράδεκτο ήθος και ύφος. Διότι όσα περισσότερα γράφει και λέει, τόσο περισσότερο εκτίθεται!

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.