Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΕΡΔΕΛΗ

Αξιότιμοι κύριοι της ομάδας επικοινωνίας του Συνδυασμού ΤΩΡΑ, κατανοούμε πλήρως την ανάγκη να προβάλλετε τον αρχηγό σας στα ΜΜΕ και να τον καθιερώσετε ως "βασικό διεκδικητή για τη θέση του Δημάρχου", αντί του κ. Μαρινάκη. Όμως σας θυμίζουμε ότι η επόμενη προεκλογική περίοδος θα λάβει χώρα περίπου 5 χρόνια αργότερα, οπότε μην βιάζεσθε, έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας.
Όσον αφορά στα περί προβοκάτσιας, σας παραθέτουμε μια από τις ερμηνείες που περιγράφονται στη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ: "Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο". Αυτή λοιπόν την διαδικασία, την χρησιμοποιεί κατά κόρον ο αρχηγός σας.


Επίσης θα μπορούσαμε να γεμίσουμε μια ολόκληρη σελίδα, με τους απρεπείς χαρακτηρισμούς που ο αρχηγός σας έχει χρησιμοποιήσει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στα ΜΜΕ.
Ο οποίος αρχηγός σας, παρεμπιπτόντως, δεν προέρχεται από παρθενογένεση, όπως ο ίδιος μάταια προσπαθεί να πείσει τους δημότες, αλλά έχει διατελέσει αντιδήμαρχος επί 8 χρόνια, με πολλά λάθη, παραλείψεις και διάφορα άλλα...
Σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου, γιατί θέτετε ανούσια ερωτήματα, με μοναδικό στόχο την δημιουργία εντυπώσεων; Και γιατί χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως "ψεύδεται", "εμπαίζει", "παραπληροφορεί εσκεμμένα", ενώ την ίδια στιγμή παριστάνετε τους ηθικολόγους, δήθεν ενοχλημένοι από την  λέξη "προβοκάτορας";
Επί της ουσίας, τα επίσημα στοιχεία για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία ο κ. Μαρινάκης παρέδωσε τον Δήμο, είναι στη διάθεση όλων και φυσικά, στη διάθεση του αρχηγού σας. Άλλωστε έχει υπάρξει και πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με δήλωση της πρώην αντιδημάρχου οικονομικών, για το πόσο άσχημα ήταν τα οικονομικά δεδομένα επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Πάντως, εμείς για να σας διευκολύνουμε στον αγώνα σας ώστε από "τρίτοι" να γίνετε "δεύτεροι", σας παραπέμπουμε στις "τριμηνιαίες εκθέσεις των αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου", οι οποίες περνούσαν από Δημοτικό Συμβούλιο επί διοίκησης κ. Μαρινάκη και οι οποίες ευκρινώς απεικόνιζαν την άθλια κατάσταση των οικονομικών του Δήμου. Τις εκθέσεις αυτές μπορεί εύκολα να τις εννοήσει οποιοσδήποτε, χωρίς να είναι οικονομολόγος, όπως για παράδειγμα ένας αρχιτέκτων - μηχανικός.
Αφήστε λοιπόν κύριοι τις ανακοινώσεις εντυπωσιασμού, ελέγξτε τα στοιχεία και στη συνέχεια, αν θέλετε, "καταδικάστε" τον κ. Μαρινάκη.
Θέλετε όμως; Πολύ αμφιβάλλουμε! 

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.