Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Φθάνει πια η μαύρη προπαγάνδα σας, κ. Μαρινάκη και κ. Μπερδελή!

Ούτε ο Γκαίμπελς δεν τα έκανε αυτά!
Τελικά, οι πρώτες 100 ημέρες από την έναρξη της νέας δημοτικής θητείας απέδειξαν ότι, "τι Μαρινάκης, τι Μπερδελής - και οι δύο, ίδιοι είναι"!
Άριστοι γνώστες και χρήστες της μαύρης προπαγάνδας και οι δύο, αλλά και χωρίς φραγμούς και όρια προκειμένου να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και την πολιτική τους ματαιοδοξία - και ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Μπερδελής - κάνουν ότι περισσότερο μπορούν για να διαβάλλουν με ψεύδη, ύβρεις και κτυπήματα κάτω από την μέση, την σημερινή Δημοτική Αρχή.


Και το κάνουν αυτό, διότι όπως περίτρανα έχει ήδη αποδειχθεί, οι κκ. Μαρινάκης και Μπερδελής έχουν θέσει ως πρωταρχικό σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το δημόσιο όφελος. Και με συνεχείς απαράδεκτες δημοσιεύσεις στα τοπικά ΜΜΕ, ασκούν δημαγωγική αντιπολίτευση και "κάνουν την τρίχα - τριχιά" για δημιουργία εντυπώσεων, έχοντας γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, την ανέκκλητη απαίτηση των Δημοτών για συναίνεση και συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων, ώστε όλοι από κοινού να συμβάλλουν στην πρόοδο του τόπου.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, έχουν την απαίτηση (!!!) να ασχολείται μαζί τους και να απαντά στα πεζοδρομιακά δημοσιεύματά τους η Δημοτική Αρχή, συρόμενη στο δικό τους επικοινωνιακό παιχνίδι!
Όμως, κάνετε λάθος κύριοι προπαγανδιστές! Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να ασχολείται με τα δημοσιεύματά σας διότι το μόνο που την ενδιαφέρει και το κάνει πράξη, είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η πρόοδος της κοινωνίας και του τόπου μας. Εσάς δε, θα σας αντιμετωπίζει μόνον στον ιερό χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου οφείλετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να ασκείτε αυστηρή και συνάμα δίκαιη αντιπολίτευση και βέβαια, να υποβάλλετε χρήσιμες και εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό του Δήμου.
Κατά τα υπόλοιπα να ξέρετε ότι, εφεξής, στην δημαγωγία σας μέσω των ΜΜΕ θα απαντάμε εμείς, η επικοινωνιακή ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, με την στερεότυπη φράση:
"Επί τέλους, χωνέψτε το κ. Μπερδελή και κ. Μαρινάκη! Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν τον Μάιο 2014 και ο Λαός εξέλεξε Δήμαρχο τον κ. Γρηγόρη Σταμούλη, το έργο του οποίου θα κρίνει μετά από 5 χρόνια, το 2019.
Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο τόπος και το καλό των Δημοτών, ασκείστε μεν έλεγχο στην Διοίκηση, όμως με τρόπο ουσιαστικό και μόνο μέσω των θεσμών. Κάντε εποικοδομητική αντιπολίτευση και μην ενεργείτε δημαγωγικά, ως πολιτικάντηδες παλαιοκομματικού τύπου. Οι πολίτες κουράστηκαν από αυτά... Μην τους αποκαρδιώνετε άλλο και μην τους κάνετε να αποστρέφονται την πολιτική και τους πολιτικούς".
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.