Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Πάντζας στην εκδήλωση για τη βράβευση των Αθλητών με Αναπηρία


Στη χθεσινή εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, παρέστη ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας. 
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2014 σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε παγκόσμια κύπελλα και σε διεθνείς διοργανώσεις του εξωτερικού.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Γ. Πάντζας απένειμε βραβεία στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών σε Πάγκο, Παύλο Μάμαλο, Δημήτρη Μπακοχρήστο και Πασχάλη Κουλούμογλου, στον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ιωαννίδη και στον προπονητή Χρήστο Τριφύλλη.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια της Κ.Ο. και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους, που κάνουν όλους τους έλληνες υπερήφανους και τη δύναμη που δείχνουν καθημερινά. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο αγώνας των ΑμεΑ, για το δικαίωμα στην ισότητα, «είναι αγώνας όλων μας, όσο βρισκόμαστε εν ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.