Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Μήνυμα Γ. Πάντζα για το 1821

Γ. Πάντζας: «Οι αγώνες των προγόνων μας, απέδειξαν ότι η πίστη στη λευτεριά και η αγωνιστικότητα ενός λαού μπορούν να αλλάξουν την μοίρα ενός τόπου»
Τη Βουλή των Ελλήνων για τα πολιτικά κόμματα και την Ευρωβουλή εκπροσώπησε ο Βουλευτής Αττικής και Κοσμήτορας Γιώργος Πάντζας, στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.


Ο Γιώργος Πάντζας, αφού κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, παρακολούθησε την παρέλαση μαθητών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκόπων, οδηγών και ΑμεΑ μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, χωρίς κιγκλιδώματα και προσκλήσεις ο κ. Πάντζας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η χώρα γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να θυµηθούµε, να τιµήσουµε και να εκφράσουμε το σεβασμό µας στους αγωνιστές, αλλά και σε όλους εκείνους που κράτησαν στην καρδιά τους άσβεστη τη φλόγα της λευτεριάς. Χωρίς κιγκλιδώματα, χωρίς προσκλήσεις, χωρίς εξέδρες, καλούμε τον ελληνικό λαό να συμμετέχει και να τιμήσει την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Να τιμήσει τους αγώνες των προγόνων μας, οι οποίοι απέδειξαν ότι η πίστη στη λευτεριά και η αγωνιστικότητα ενός λαού μπορούν να αλλάξουν την μοίρα ενός τόπου. Για αυτό πασχίζουμε και σήμερα.»  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.