Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ 4 ΡΟΔΕΣ

Όλοι θα θυμούνται τον αγώνα που έδωσε ο μεγαρικός λαός προκειμένου να μην εγκατασταθούν τα πλευρικά διόδια στην περιοχή μας.
Όπως επίσης ότι συμπαραστάτης σε αυτό τον αγώνα   ήταν  μεταξύ άλλων και ο  νυν δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης.
Μετεκλογικά βέβαια τα πράγματα άλλαξαν.
Ύστερα από αίτημα του ίδιου του κ. Σταμούλη η Ολυμπία οδός ,που είναι συνυπεύθυνη για την εγκατάσταση των διοδίων στη περιοχή ,προχώρησε  σε οικονομική βοήθεια για λάστιχα σε απορριμματοφόρα του δήμου.


Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι με την αποδοχή της δωρεάς από την εν λόγω εταιρεία γίνεται  πια πολύ δύσκολο να διεκδικήσει ο δήμος μείωση της τιμής των διοδίων.
Καλούμε τον κύριο Σταμούλη να αναγνωρίσει ότι η πολιτική του απέναντι στην εταιρεία είναι πολιτική υποταγής και να διεκδικήσει  τη μείωση αν όχι και τη κατάργηση  των διοδίων για τους συντοπίτες μας, από τον αρμόδιο φορέα που είναι το υπουργείο εσωτερικών.
Επίσης κατά τα λεγόμενα του ίδιου του κύριου Σταμούλη  η Ολυμπία οδός  έχει οικονομικές οφειλές απέναντι στο δήμο.
Άραγε  θα διεκδικήσει ο δήμος τα τέλη που του  χρωστάει η εν λόγω εταιρεία ή το θέμα έκλεισε με τη δωρεά για τα απορριμματοφόρα;
Κύριε δήμαρχε το να συμμαχείτε με εταιρείες που πριν θεωρούσατε  εχθρούς είναι σα να ξεπουλάτε τους αγώνες του μεγαρικού λαού και στην συγκεκριμένη περίπτωση  τους αγώνες  του απέναντι στην εγκατάσταση των διοδίων και δεν έχετε καμιά  πολιτική νομιμοποίηση  για κάτι τέτοιο.
Αντίθετα ο λαός σας εξέλεξε για να συνεχίσετε αυτούς τους αγώνες και όχι να τους ακυρώνετε με τέτοιες πρακτικές υποτέλειας.
Γιατί έτσι δίνετε στην κοινωνία  το κακό παράδειγμα ότι όποιος μέχρι χθες υποστήριζατε  ότι  είναι απέναντι  σας σήμερα  και για πολιτικές σκοπιμότητες μπορεί  να είναι στο πλάι σας.
Αυτό όμως σας κάνει αναξιόπιστο και ανειλικρινή απέναντι στον πολίτη.

Σταδιακά  τυπώνεται στη συνείδηση του ότι ο πολιτικός λόγος είναι εύθραυστος και οι πολιτικοί υποχείρια των εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.