Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Σας επιστρέφουμε τους αήθεις χαρακτηρισμούς σας, κε Μαρινάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τους αήθεις χαρακτηρισμούς και τις δήθεν απειλές που διατύπωσε στο τελευταίο, προσωπικό του Δελτίο Τύπου ο κ. Μαρινάκης, απαντούμε τα εξής, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, για μια ακόμη φορά: 
- Βεβαίως κ. Μαρινάκη, τα διόδια δεν τα βάζουν οι Δήμαρχοι, αλλά οι κυβερνήσεις. Σας θυμίζουμε όμως ότι, τα διόδια στον τόπο μας τα έφερε η φιλική προς εσάς κυβέρνηση, με την άμεση στήριξη της οποίας εκλεχτήκατε Δήμαρχος (μέχρι και ο πρώην πρωθυπουργός είχε έλθει στα Μέγαρα για να σας στηρίξει). Η δε δήθεν "αντίσταση" που προβάλλατε, δεν ήταν καν για γέλια, ήταν για κλάματα και μόνον, αφού έγινε για το θεαθήναι.


- Βεβαίως και δεν συσχετίσαμε εσάς με τις αλλεπάλληλες πυρκαγιές στον λόφο στο Βουρκάρι - άλλωστε δεν είμαστε αφελείς. Εμείς αναρωτηθήκαμε μήπως υπήρχε θέμα εμπρησμού, προφανώς από αγνώστους, για την εξυπηρέτηση μαύρων επιχειρηματικών συμφερόντων, αφού οι τρεις πυρκαγιές έλαβαν χώρα σε διάστημα μόνο μιας εβδομάδας και χωρίς να συντρέχουν ειδικοί κίνδυνοι πυρκαγιάς!
- Που την είδατε την ανωνυμία στις ανακοινώσεις μας; Τις απαντήσεις στις αήθεις επιθέσεις, στις ύβρεις και στα ψεύδη που κατ' εξακολούθηση εξαπολύετε, δίνει πάντα ενυπόγραφα η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ μέσω των αρμοδίων οργάνων της.
Σε αντίθεση με την δική σας προσωποπαγή παράταξη, όπου "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει", οι ανακοινώσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ δεν εκφράζουν προσωπικές απόψεις, αλλά διαμορφώνονται δημοκρατικά από αρμόδια όργανα, που εκφράζουν την συλλογική άποψη.
Αλλά, που να καταλάβετε εσείς από πολιτικό ήθος, δημοκρατικότητα και συλλογικότητα;
Εδώ είχατε μετατρέψει το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου σε προσωπικό Γραφείο Τύπου, το οποίο επί 4 χρόνια βωμολοχούσε ακατάπαυστα κατά των πολιτικών σας αντιπάλων, το πολιτικό ήθος θα σας απασχολούσε;
Η Επιτροπή Επικοινωνίας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.