Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ παραδίδει τους υβριστές στην κρίση των Δημοτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει ως βασική αρχή την ελευθερία της έκφρασης, η οποία είναι απαραίτητο να κυμαίνεται εντός των πλαισίων της ευπρέπειας και της νομιμότητας. Παράλληλα, ως Δημοτική Αρχή σέβεται τις θέσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων και αποδέχεται την αυστηρή αντιπολίτευση, εφόσον αυτή γίνεται με ήθος και τεκμηρίωση και όχι για λόγους εντυπώσεων.
Δυστυχώς όμως, κάποιοι ελάχιστοι, συγκεκριμένοι πολιτικοί και μαζί τους κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "φίλοι" τους, καταχρώνται την ελευθερία της έκφρασης και προσπαθούν να ευρίσκονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας με αήθη δημοσιεύματα, που περιέχουν υπονοούμενα, ψεύδη, ύβρεις, υπερβολές κλπ, εναντίον του Δημάρχου και διαφόρων στελεχών της Δημοτικής Αρχής.
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ καταδικάζει απερίφραστα την παλαιοκομματική αυτή τακτική της τεχνητής όξυνσης και των χτυπημάτων "κάτω από τη μέση", η οποία φανερώνει ένδεια πολιτικής έκφρασης και ανυπαρξία πολιτικών θέσεων.
Παραδίδει δε τους υβριστές στην κρίση των Δημοτών, οι οποίοι έχουν και μνήμη και κρίση για την διαδρομή, την προσφορά και το ήθος, ενός εκάστου πολιτικού ή αρθρογράφου.

Η Επιτροπή Επικοινωνίας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.