Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ 3ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ‘ KIM & LIU‘

  Ο Σ.Γ.Μεγάρων από τις 5-7 Ιουνίου  συμμετείχε με επιτυχία στο 3ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ‘ KIM & LIUEY ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ που  πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έφτασαν περίπου τις 1300 από την Νότιο Ελλάδα σε μια μεγάλη και επιτυχημένη διοργάνωση. Οι αθλητές του Σ.Γ.Μεγάρων κατάφεραν να διακριθούν και σε αυτή τη διοργάνωση με τα παρακάτω αποτελέσματα :


 Ο Ρουμελιώτης Αποστόλης κατέκτησε την 3η θέση και ανέβηκε στο βάθρο για τρίτη συνεχόμενη φορά σε αυτή την διοργάνωση, ο Στρατούρης Σωτήρης κατέκτησε την 5η θέση για δεύτερη συνεχόμενη φορά ενώ ο Κατσάμπας Βασίλης στην πρώτη του συμμετοχή αγωνίστηκε επάξια απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο χωρίς διάκριση. Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες τους, τα οποία μας έκαναν υπερήφανους για ακόμα μια φορά και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για μελλοντικές νίκες.
  Οι προπονητές τους  Στρατούρης Χρήστος (5ο dan )και Κούρσος Μελέτης (7o dan) συγχαίρουν τα παιδιά για τις προσπάθειες τους και θα συνεχίζουν να εργάζονται με επαγγελματισμό για μεγαλύτερες και περισσότερες επιτυχίες. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.