Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Εορταστικές εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα 3ης Ηλικίας"


ΚΑΠΗ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ - ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Εκδρομή στα Καλάβρυτα προσφορά του Κου Αθανάσιου Μαρτίνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ "ΗΡΟΔΩΡΟΣ" για τα ΚΑΠΗ Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα στα ιστορικά Καλάβρυτα. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη γεμάτη από χαμόγελα, πολύ διασκέδαση και πολλές καλές παρέες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά στάση στην Ακράτα για καφέ, προσκυνηματική επίσκεψη στο Μέγα Σπήλαιο και την Αγ. Λαύρα και στη συνέχεια επίσκεψη στα Καλάβρυτα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη και ιδιαίτερα τον Κο Μαρτίνο που στηρίζει οικονομικά τις δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Το ΝΠΔΔ "ΗΡΟΔΩΡΟΣ" του Δήμου Μεγαρέων υλοποιώντας την κοινωνική του πολιτική, θα συνεχίσει παρά τις αντιξοότητες, να παρέχει στην 3η ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.


ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
Ετήσια χοροεσπερίδα για την "Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία"

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χοροεσπερίδα των Κ.Α.Π.Η. στο κοσμικό κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Η αίθουσα  γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Μεγάρων, Κινέτας, Ν. Περάμου και Αγ. Παντελεήμονα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχαριστήθηκαν με το εκλεκτό φαγητό, χόρεψαν και διασκέδασαν.
Ευχαριστούμε το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και επιτεύχθηκε ο στόχος για μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά.


Το ΝΠΔΔ "ΗΡΟΔΡΟΣ" του Δήμου Μεγαρέων μέσω των ΚΑΠΗ και των ανθρώπων που εργάζονται για τις δομές αυτές, στηρίζει τους ηλικιωμένους προσφέροντας πλήθος προγραμμάτων και δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης τους, τη βελτίωση της υγείας τους και την ποιότητα της ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.