Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ενας αγανακτισμένος απο τους τσιγγάνους

Δημοσιεύουμε το κείμενο που μας έστειλε κάποιος αναγνώστης χωρίς κανένα σχολιασμό.
Το θέμα αγγίζει όλους μας, ιδιαίτερα δε πρέπει να προβληματίσει τους τοπικούς και όχι μόνο άρχοντες.


Η παρουσία των τσιγγάνων στην περιοχή μας έχει γίνει αισθητή μόνο κατά την προεκλογική περίοδο και τα προβλήματα που δημιουργούν εις βάρος των συμπολιτών μας, εδώ και χρόνια.



Έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες ώστε να ζουν πιο ανθρώπινα και να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας.


Όμως... αυτή η φυλή έχει τους δικούς της κανόνες και νόμους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ενσωματωθούν στην δική μας κοινωνία. Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό αλλά οι γύφτοι δεν γίνονται άνθρωποι.


Καταπάτηση, τρομοκρατία, επικίνδυνη οδήγηση, αλόγιστη χρήση νερού, ηχορύπανση, κάψιμο πλαστικών και άλλων ρυπαντικών υλικών μέρα νύχτα και άλλα πολλά..


Και όλα αυτά γιατί δεν γίνεται έλεγχος και μηνύσεις μιας και κανείς δεν τολμά να πλησιάσει στα σπίτια τους. Δεν τολμά ούτε η αστυνομία να τους πει κάτι. Βρείτε μου έναν αστυνομικό που σταμάτησε γύφτο για παράνομη και επικίνδυνη οδήγηση. Σπάνια περίπτωση, δεν είναι έτσι;


Κάθε Τρίτη και Παρασκευή κατακλύζουν τους χώρους γύρω από τις λαϊκές αγορές, στήνουν το δικό τους παζάρι, έτσι απλά χωρίς να έχουν καμία άδεια, να μην υπολογίζουν κανένα, να μην καταβάλουν κανένα τέλος και να δημιουργούν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους γύρω δρόμους.

Αυτοί πρέπει να βρίσκονται έξω από τα όρια κάθε δήμου και κοινότητας μιας και μόνο ζημιές προκαλούν αφού δεν πληρώνουν τίποτα σπάζουν τους υδρομετρητές κλέβουν ρεύμα από την ΔΕΗ.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους και να το καταλάβει κάθε δημοτική αρχή, ότι οι γύφτοι ζουν εις βάρος μας.


 
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.