Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμαρχος απαντά στον Γ. Πομώνη


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΟΜΩΝΗ
 
Για άλλη μια φορά ο κοινός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ κάνοντας χρήση ενός πορίσματος το οποίο προκάλεσε  ο ίδιος ο Δήμαρχος με αίτημα του στον εισαγγελέα όταν είχε φύγει από το Νοσοκομείο, επέλεξε να διαβάσει επιλεκτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο μέρος από τα συμπεράσματα αφήνοντας έξω εντέχνως τις προτάσεις των Επιθεωρητών. Σας τις παραθέτουμε για να λάβετε άμεση γνώση του επιπέδου της ανηθικότητας στο οποίο έχει φτάσει ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
Ο κ. Δήμαρχος και τότε Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου εκτέλεσε εξαρχής από το 2008 έναν διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου, αφού αυτός (ο διαγωνισμός)  είχε ξεκινήσει από το 2005 και μέχρι τότε δηλαδή το 2008 δεν είχε προχωρήσει καθόλου, λόγω σωρείας εντάσεων και κυρίως λόγω μη επιθυμίας των ιατρών του Νοσοκομείου ως προς το είδος των μηχανημάτων.

Τότε αφού ζήτησε εγγράφως από τους Διευθυντές των τμημάτων του Νοσοκομείου τις προσωπικές και πραγματικές τους επιθυμίες μαζί με τις προδιαγραφές των μηχανημάτων προχώρησε σε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες επαναπροκήρυξης του διαγωνισμού, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εποπτευουσών αρχών (Περιφέρεια Πελοποννήσου, Υπουργείο Υγείας, Επιτροπή Προμηθειών Υγείας).
Τα μηχανήματα αυτή τη στιγμή μετά από τις ενέργειες αυτές του κ. Δημάρχου και τότε Διοικητή χρησιμοποιούνται από το Νοσοκομείο και ο λαός της Αρκαδίας υμνεί τον Διοικητή κ. Μαρινάκη για δύο λόγους :
Α) Για τη μετατροπή του Νοσοκομείου από Γιαπί σε Παλάτι
Β) Για τη χρήση των μηχανημάτων αυτών, τα οποία σήμερα σώζουν ζωές.

Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ  όμως τα παραβλέπει αυτά και προσπαθεί να σπιλώσει το πρόσωπο  του ΔΗΜΑΡΧΟΥ χρησιμοποιώντας τις γνωστές ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΙΚΕΣ και ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ  μεθόδους του τύπου «πες, πες, κάτι θα μείνει στο τέλος».
                Οι προτάσεις των Επιθεωρητών Υγείας παρατίθενται αυτούσιες για να αντιληφθείτε όλοι και κυρίως αυτοί που έσυρε ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας τους ότι δήθεν θα σκάσει «βόμβα» εναντίον του Δημάρχου, το μέγεθος της ανηθικότητας του, την κατρακύλα που έχει πάρει και δεν έχει τελειωμό και κυρίως την υποβάθμιση που έχει προκαλέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το έχει αναγάγει σε χώρο προβολής της πολιτικής του ανηθικότητας.
                Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αφού εκτοξεύσει κάθε φορά τις αθλιότητες του εναντίον του Δημάρχου στη συνέχεια …. σηκώνεται και φεύγει! Αλλά πως μπορεί να κάνει διαφορετικά, αφού αυτή είναι η έννοια του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ. Πετάει στον αέρα αυτό που θέλει και μετά σηκώνεται και φεύγει, αφού η παρουσία του δεν έχει άλλο νόημα.    
                Οι προτάσεις του πορίσματος δεν αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι εμπλεκόμενος ο τότε Διοικητής και σημερινός Δήμαρχος Μεγαρέων.
                Το πόρισμα το οποίο το προκάλεσε ο ΙΔΙΟΣ ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, κάτι που συστηματικά το αποκρύπτει ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, δεν παραπέμπει κανένα Διοικητή στον Εισαγγελέα.
                Το πόρισμα επιστρέφεται στον Εισαγγελέα αφού αυτός ζήτησε τη διενέργεια του κατόπιν ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ του κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όταν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ!
                Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ να αποδείξει στους συνεργάτες και ομοϊδεάτες του ότι δεν είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
                Η παρακμή όμως όσο και η εξάρτηση του από την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ είναι τόσο μεγάλες που τον συνοδεύουν πλέον μόνιμα στον πολιτικό και δημόσιο βίο του.
                Τα συμπτώματα αυτά της πολιτικής και κοινωνικής κατάπτωσης του αποτελούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς  ΑΠΟΦΥΓΗ για τους νέους και προσβάλλουν το περί δικαίου αίσθημα.
                Ως επιστήμονας, οικογενειάρχης και κυρίως έντιμος και ηθικός, όπως αρμόζει στον πρώτο πολίτη του ΔΗΜΟΥ μας, ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΠΕΡΑΜΙΩΤΩΝ σας καλεί να απομονώσετε τέτοια κακέκτυπα της κοινωνίας, όπως ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και να προσηλωθείτε στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση του τόπου.
                Σε τέτοιες προσπάθειες, ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ όπως το συνηθίζει ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ!    

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

1.       Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες να μεριμνήσουν ώστε κατά την διενέργεια διαγωνισμών, συγχρηματοδοτούμενων ή μη έργων, να εφαρμόζονται απαρέγκλιτα οι διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.
2.       Το Διοικητικό Συμβούλιο να λαμβάνει σοβαρώς υπ’ όψιν τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων και εφόσον τις αξιολογεί να προχωρά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.
3.       Η Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για το παράπτωμα της αμέλειας και της ατελούς εκπλήρωσης των καθηκόντων τους, σύμφωνα με το άρθρο 107, παρ. 1, σημείο στ., του Ν. 3528/2007, στους παρακάτω υπαλλήλους:
                                  I.           κ. Π.Π., για τα αναφερόμενα στη σελίδα 28, Σημείο 6 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ»
                                II.           κ. Μ.Ν., για τα αναφερόμενα στις σελίδες 28-29, Σημείο 9 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ»
                              III.           κ. Τ.Μ., για τα αναφερόμενα στη σελίδα 27, Σημείο 2 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ»
                             IV.           κ. Ρ.Β., για τα αναφερόμενα στη σελίδα 27, Σημείο 2, «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ»
                               V.           κ. Α. Μ., για τα αναφερόμενα στη σελίδα 29, Σημείο 10 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ»
                             VI.           κ. Σ.Δ., για αναφερόμενα στη σελίδα 27, Σημείο 2 «ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ».
4.       4. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασκήσει πειθαρχική δίωξη για το παράπτωμα της αμέλειας και της ατελούς εκπλήρωσης των καθηκόντων, σύμφωνα με το άρθρο 107, παρ. 1, Σημείο στ, καθώς και για το παράπτωμα της παράβασης της αρχής της αμεροληψίας, σύμφωνα με το άρθρο 107, παρ.1, Σημείο γ, του Ν. 3528/2007, στον υπάλληλο κ. Σ.Γ. για τα αναφερόμενα στις σελίδες 27και 28 του «ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», Σημεία 2 και 7 αντίστοιχα.


5.       Να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για το παράπτωμα της αμέλειας και της ατελούς εκπλήρωσης των καθηκόντων, σύμφωνα με το άρθρο 107, παρ 1, Σημείο στ, στους αναφερόμενους και υπογράφοντες στα πρακτικά των ορθών επαναλήψεων όπως αυτά αναφέρονται στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» στις σελ. 29,30,31.
6.       Η παρούσα πορισματική έκθεση να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.