Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ευαίσθητοι Πολίτες

Πρόσφατα έφθασε στο Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος» μια ξεχωριστή επιστολή ως σχόλιο και αντίδραση στην υποστήριξη την οποία προσφέρει ο Δήμος Μεγαρέων προς το Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.
 Η επιστολή η οποία παρατίθεται, γράφτηκε από τον γνωστό συμπολίτη μας, οδοντίατρο, κ. Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο ο οποίος, στο πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης το οποίο χαρακτηρίζει αυτήν την δύσκολη περίοδο την κοινωνία των Μεγάρων και την Δημοτική Αρχή, προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.


Για την ευαισθησία και την πρωτοβουλία του η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο εκφράζει τα συγχαρητήριά της και δημοσιοποιεί την επιστολή ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αξιότιμε πρόεδρε και Φίλε κ. Κλεάνθη Βαρελά,

            Με συναισθήματα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης, διαπίστωσα την έντονη επαγρύπνησή σας, καθώς και το αγωνιστικό σας πνεύμα σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει το έθνος μας. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, όταν στο τιμόνι της διοίκησής σας έχετε τον άοκνο μαχητή της ευμάρειας και του πολιτισμού κ. Ιωάννη Μαρινάκη.

            Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε τον τόπο μας να ξεπεράσει τα «φοβικά του σύνδρομα» και για άλλη μια φορά να βγεί νικητής. Στην αξιέπαινη αυτή προσπάθειά σας, θα είμαι βοηθός σας, παρέχοντας σχδόν καθημερινώς οδοντιατρική περίθαλψη δωρεάν στο ιατρείο μου, μετά το πέρας της εργασίας μου σε 2-3 συμπολίτες μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη
Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος
Χειρουργός Οδοντίατρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.