Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ


Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελουργικών Εκτάσεων

Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων ανακοινώνεται στους παραγωγούς οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελουργικών Εκτάσεων και πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλλουν αιτήσεις έως 15/05/2012 στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Για πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις ένταξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Δυτικής Αττικής (Περσεφόνης & Χατζηδάκη, Ελευσίνα , τηλ. 2105548853) και στην υπηρεσία μας (Π. Γεωργακή 8 τηλ. 2296028210)

Αντιμετώπιση κουνουπιών στην περιφέρεια του Δήμου Μεγαρέων

Σε μέτρα περιορισμού εστιών ανάπτυξης κουνουπιών προβαίνουν οι Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Τα μέτρα συμπεριλαμβάνουν καθαρισμό ρεμμάτων από βλάστηση ώστε να διευκολύνεται η κίνηση του νερού, καθαρισμό εγκαταλελειμμένων κτιρίων και χώρων ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων, καθαρισμό φρεατίων ομβρίων και επιχωμάτωση μικρών κοιλοτήτων του εδάφους οι οποίες κατακρατούν νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.