Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χ.Καλαποθαράκος: ... ρίξαμε τα τζάκια της πολιτικής..


Η Φαίη Μαυραγάνη κάνει focus στην περιφέρεια Αττικής, στο στούντιο του FOCUS WEBTV    με καλεσμένους τον Χρήστο Καλαποθαράκο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, τον Θέμη Οικονόμου υποψήφιο βουλευτή με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», τον Παναγιώτη Φωτιάδη πρώην δήμαρχο Αχαρνών και το Νίκο Ραπανάκη υποψήφιο βουλευτή  με την «Δημοκρατική Συμμαχία». Μαζί συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά με τους καταυλισμούς, τους μετανάστες, τις βιομηχανικές μονάδες, τους χώρους υγειονομικής ταφής……
Χ.Καλαποθαράκος: ….ο Παπακωνσταντίνου είπε ότι το κράτος είναι ανήμπορο να βοηθήσει την τοπική αυτοδιοίκηση….. ότι υπογράψουν αυτοί οι πολιτικοί δεσμεύονται για τα υπόλοιπα χρόνια…… ρίξαμε τα τζάκια της πολιτικής……
Θ. Οικονόμου: ….θέλουν να φέρουν στο Μενίδι 500 λαθρομετανάστες…… ζητήσαμε από το Σαχινίδη τους φακέλους για τα δάνεια που είχαν πάρει οι Γερμανοί και είπε ότι ήταν στο υπόγειο, μήπως μας χρεωστάνε περισσότερα ……. πρέπει να φύγουν οι μετανάστες από την περιφέρεια της Αττικής, ας πάνε στο σπίτι του Χρυσοχοϊδη…. 
Π.Φωτιάδης: …….σε 2 χρόνια η χωματερή στη Φυλή θα γεμίσει και δεν ξέρουμε που θα πάνε τα σκουπίδια και δεν νοιάζει κανέναν….. ψηφίστηκε ο Καλλικράτης αλλά ανάλογοι νόμοι για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει δεν ψηφίστηκαν….  πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία τα 2 κόμματα που έχουν κυβερνήσει…..
Ν.Ραπανάκης: ….. υπάρχουν επιδοτούμενα προγράμματα που δεν φτάνουν ποτέ στον αγρότη…… είναι ντροπή ο αγρότης να μένει αβοήθητος και τα λεφτά από την Ευρώπη να γυρίζουν πίσω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.