Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Προηγούνται οι αλλοδαποί στις φοιτητικές εστίες


Σύμφωνα με δήλωση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι μη ελληνικής καταγωγής φοιτητές προηγούνται των Ελλήνων στις φοιτητικές εστίες, . Η Χρυσή Αυγή θεώρησε το γεγονός αυτό απαράδεκτο εν μέσω οικονομικής κρίσης και ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση για την σχετική αναλογία Ελλήνων και αλλοδαπών, με σκοπό τη σύνταξη επίκαιρης ερώτησης για τη χρηματοδότηση του εν λόγω ιδρύματος.

Προδοσία η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου σε κλειστό λογαριασμό των τοκογλύφων

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών:
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ της 23ης Οκτωβρίου 2012, «το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφό του (το οποίο εστάλη από τον γερμανό υφυπουργό Οικονομικών Dr. Thomas Steffen, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου) προς το υπουργείο Οικονομικών της χώρας μας, έθεσε ζήτημα δημοσιονομικής διακυβέρνησης και κλειστού λογαριασμού με εξωτερική διαχείριση ως προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης».
Ερωτάται ο κ. Υπουργός: 
Πώς επιτρέπει η ελληνική κυβέρνηση στους πιστωτές της να αντιμετωπίζουν τη χώρα μας, όχι ως ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος, αλλά ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων;
Ποια απάντηση δόθηκε στην ιταμή απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών μας; Τους ενημερώσατε ότι ακόμη και το να ανοίξει συζήτηση για το εν λόγω ζήτημα, θα θεωρηθεί από τον Ελληνικό λαό εθνική προδοσία;
Αθήνα,24/10/2012
Ο Ερωτών Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σεσημασμένους ληστές συνέλαβε η φρουρά του Νίκου Μιχαλολιάκου


Φύλακες άγγελοι αποδείχτηκαν στη γειτονιά του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς, που συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στην Πεύκη σεσημασμένους αλλοδαπούς διαρρήκτες. Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Μιχαλολιάκου. Οι δύο διαρρήκτες, που ήταν εκτός φυλακών με περιοριστικούς όρους, είχαν διαρρήξει την πόρτα σε αποθήκη πολυκατοικίας στην οδό 25ης Μαρτίου και μετέφεραν τα κλοπιμαία σε αυτοκίνητο. Ένας ειδικός φρουρός και ένας αστυνομικός της Ασφάλειας, της προσωπικής φρουράς του κ. Μιχαλολιάκου, θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις των δύο νεαρών και τους παρακολούθησαν. Όταν τους είδαν να μεταφέρουν αντικείμενα από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, τους πλησίασαν και με προτεταμένα τα όπλα τους αιφνιδίασαν. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου τους πέρασαν χειροπέδες και μέσω ασυρμάτου ζήτησαν ενισχύσεις. Στην κατοχή των κακοποιών οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκτός από τα κλοπιμαία, και διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και κλειδιά πασπαρτού, που άνοιγαν πόρτες αποθηκών. Οι διαρρήκτες, ένας Γεωργιανός και ένας Ρουμάνος, οδηγήθηκαν στο Τμήμα της Πεύκης. Όπως διαπιστώθηκε στο αρχικό στάδιο της έρευνας, οι δύο αλλοδαποί ήταν σεσημασμένοι για διαρρήξεις και κλοπές, είχαν προφυλακιστεί και βρίσκονταν έξω με περιοριστικούς όρους».


H. Παναγιώταρος: “Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα”

Ηλίας Παναγιώταρος: «Κανένας εμφύλιος δεν υπάρχει στην Ελλάδα… αυτά είναι κινδυνολογίες του συστήματος για να τρομοκρατήσει τον λαό»
«Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους,  που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού». Αυτό είπα στο BBC, δυστυχώς τα λεγόμενά μου παραφράστηκαν κατά το δοκούν. Είπα επίσης και κάτι άλλο – που κόπηκε εξ΄ ολοκλήρου - όταν ρωτήθηκα για τους λόγους που η Ευρώπη… φοβάται την Χρυσή Αυγή. Είπα ότι «η υγιής Ευρώπη των εθνών – και όχι τα αφεντικά που καταδυναστεύουν την Ευρώπη και την Ελλάδα -  δεν έχει τίποτα να φοβάται από την Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ πιο δημοκρατικό κόμμα, από όλους τους δήθεν δημοκράτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.