Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ AIMS/IAAF

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 η επίσημη καταμέτρηση και πιστοποίηση του Ημιμαραθωνίου «Στα Χνάρια του Παυσανία» με την επίσημη μεθοδολογία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF). Ο Κος Δούσης επίσημος καταμετρητής των φορέων  IAFF/AIMS μέτρησε δύο (2) φορές τη διαδρομή του ημιμαραθωνίου δρόμου με ποδήλατο στη ρόδα του οποίου είχε τοποθετηθεί ειδικό όργανο. Με την καταμέτρηση αυτή εξασφαλίσαμε:


·         Την ακριβή μέτρηση της διαδρομής.
·         Την πιστοποίηση της διαδρομής για τη συμμετοχή elite αθλητές.
·         Την  ύπαρξη μόνιμης διαδρομής για τον αγώνα.
·         Την ένταξη στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων (Καλεντάρι) του ΣΕΓΑΣ.
Τις επόμενες ημέρες ο κ. Δούσης θα υποβάλει ολοκληρωμένο σχετικό φάκελο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού και στην Διεθνή Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων για την έκδοση του διεθνούς πιστοποιητικό του ημιμαραθωνίου δρόμου «Στα Χνάρια του Παυσανία» έτσι ώστε όλες οι επιδόσεις και τα ρεκόρ που θα γίνουν αρχής γενομένης από τον 15ο ημιμαραθώνιο δρόμο που πρόκειται να διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου, να είναι επίσημα και διεθνώς αναγνωρισμένα.
Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγάρων «Ηρόδωρος» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Διοικητή της Τροχαίας Μεγάρων,  Υπαστυνόμο Α’ κο Αθανάσιο Μηλιώτη καθώς και τον Υπαρχιφύλακα κο Σωτήριο Γιαννόπουλο που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση της επίσημης μέτρησης του Ημιμαραθωνίου δρόμου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
«ΗΡΟΔΩΡΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.