Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η επιτομή της ασχετοσύνης από τον «μαέστρο» της κακοδιαχείρισης κ. Μαρινάκη

            Αφορμή για το παρόν Δελτίο Τύπου στάθηκε ένα κατάπτυστο κείμενο του συνδυασμού (;;;) ΜΕΓΑΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, μιλά για μία διαδικασία «μαϊμού» (καμαρώστε επίπεδο) στην οποία προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων και την οποία μάλιστα υπερψήφισαν 22 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης. Δίχως ίχνος επιχειρηματολογίας, γνώσης του αντικειμένου και φυσικά με το γνωστό πεζοδρομιακό επίπεδο προσέγγισης της πολιτικής ζωής του τόπου, ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί να «δηλητηριάσει» την κοινή γνώμη με ανακρίβειες και ψεύδη, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.


            Για άλλη μία φορά, κατασυκοφαντώντας θεσμούς, διαδικασίες, πρόσωπα και κυρίως προσβάλλοντας την νοημοσύνη των συνδημοτών μας, ο κ. Μαρινάκης αποδεικνύει έμπρακτα, γιατί τα οικονομικά του Δήμου μας υπέστησαν οικονομική καταστροφή τα τελευταία χρόνια.
            Όσο για τον ανυπόστατο ισχυρισμό πως η Διοίκηση του Δήμου «βιάστηκε να προλάβει» την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα έδινε την δυνατότητα να μην χρειάζονται οι ψήφοι της αντιπολίτευσης για το δάνειο, του θέτουμε το ερώτημα: Γιατί απέκρυψε το γεγονός πως η Διοίκηση με πρόταση του Αντιδημάρχου κ. Πολυχρόνη έκανε επίσημα παρέμβαση σε δημόσια διαβούλευση προς αυτή την κατεύθυνση, στις αρχές Ιουνίου 2015;
            Πως γίνεται η Διοίκηση να διεκδικεί επίσημα κάτι και την ίδια στιγμή να της καταλογίζεται ότι προσπαθεί να το αποφύγει; Μόνο η φαντασία ενός δολοπλόκου κακοδιαχειριστή, μπορεί να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα και μόνο ένας συκοφάντης μπορεί να παραποιήσει έτσι τα γεγονότα.
            Η εξήγηση βέβαια μπορεί να γίνει απλούστερη, αν ερμηνεύσουμε τις εξελίξεις: Ο κ. Μαρινάκης θέλοντας προφανώς να βάλει ταφόπλακα στα οικονομικά του Δήμου, αφού τα είχε ποικιλοτρόπως τραυματίσει θανάσιμα κατά τη θητεία του, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί πως μέρος της αντιπολίτευσης ψήφισε την συνέχιση της λειτουργίας του Δήμου.
            Επιπροσθέτως, η ρήξη που επήλθε στο εσωτερικό του συνδυασμού του, για λόγο μάλιστα που εν συνεχεία κρίθηκε από τον ίδιο ως περιττός (!!!), του δημιούργησε πλείστα όσα προβλήματα. Ο λόγος βέβαια μόνο περιττός δεν ήταν, αφού κόντρα στις προθέσεις και τις πιέσεις του, υπήρξαν μέλη της αντιπολίτευσης που δεν λιποτάκτησαν και δεν προέβαλαν μικροπολιτικές σκοπιμότητες, για μία τόσο σπουδαία απόφαση όπως αυτή του δανείου. Μέλη της αντιπολίτευσης που έδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τόπο, που δεν ενδιαφέρονται να εκδικηθούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και που δεν στέκονται εμπόδιο στην «επιβίωση»  και την πρόοδο του Δήμου.
            Όσον αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του Δελτίου Τύπου του κ. Μαρινάκη, ασχολούνται οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά και όσων προσώπων διαβάλλονται, για να πράξουν τα νόμιμα.
            Βέβαια, «έξις δευτέρα φύσις» για τον κ. Μαρινάκη, η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση των γεγονότων.
            Πάντως, η σημερινή Διοίκηση θα πράξει τα δέοντα ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση, για να προστατευτούν τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.