Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ


Σε ένα πρωτοφανές και εκκωφαντικό πανδαιμόνιο επευφημιών πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας συμμετείχαν στην δράση των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, το βράδυ της Τρίτης 31/5/11, στο μετρό της πλατείας Συντάγματος.

Πολλές δεκάδες μέλη των επιτροπών αγώνα, υλοποιώντας σχετική απόφαση ανοιχτής συνέλευσης κουκούλωσαν τα ακυρωτικά μηχανήματα, σε μια συμβολική δίωρη ενέργεια, δωρεάν πρόσβασης στο κοινωνικό αγαθό της μεταφοράς.
Τα μέλη των επιτροπών ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ (www.oxidiodia.gr) βοήθησαν στην δράση τους και πάρα πολλοί από τους συγκεντρωμένους στην πλατεία, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των μελών του Δεν πληρώνω.
Συνθήματα όπως:
"ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ - ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ", "ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ", "ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73",  "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ"
κ.α, επαναλαμβανόταν ρυθμικά, τόσο από τα μέλη του κινήματος, όπως και από πάρα πολλούς επιβάτες .
-Να είμαστε κάθε μέρα εδώ , έλεγαν ευχαριστημένοι οι συμπολίτες μας, ενώ άλλοι τόνιζαν: Την κρίση να πληρώσουν τα λαμόγια και οι βατοπεδινοί.
Η όλη δράση στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία, μιας και η εμπειρία των μελών του κινήματος μετρά 2 χρόνια συνεχούς παρουσίας στους δρόμους του αγώνα.
Σήμερα Τετάρτη 1/6 συναγωνιστές του κινήματος μας ανοιξαν τα διοδια Αφιδνων.
Δείτε το βίντεο από την δράση στο μετρό του Συντάγματος: http://www.youtube.com/watch?v=FL5Wq9j4tRk&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.