Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Δικαιώθηκαν που αποχώρησαν απο το συμβούλιο


                                                ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                                (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
            Στις 23 Ιουνίου όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ αποχώρησαν από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι θεώρησαν, πως η συμπεριφορά και η φρασεολογία του Δημάρχου ( που προέκυψε ως αντίδραση, όταν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του είπε, εμένα δεν ψάχνουν, εσάς ψάχνουν για το παναρκαδικό νοσοκομείο ) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αυτού, υποβάθμιζαν το κύρος του Συμβουλίου και μείωναν την αξιοπρέπεια των δημοτικών συμβούλων στο σύνολό τους.
            Με το δελτίο τύπου, που εξέδωσε ο συνδυασμός ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και που δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο τεκμηρίωνε και εξηγούσε τους λόγους της αποχώρησης.
             Στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Ιουνίου ο κ. Μαρινάκης ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο, που συμπεριφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Ιουνίου.
            Το γεγονός αυτό δικαιώνει πλήρως και την αποχώρηση των Δημοτικών Συμβούλων της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Ιουνίου 2011.
            Εκφράζεται η ευχή, όπως η συγγνώμη αυτή του Δημάρχου να μην είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, αλλά πραγματική, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον  παρόμοια περιστατικά, που αμαυρώνουν την ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου.

                                                                               Εκ του Γραφείου Τύπου
                                                                               της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.