Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΠΑΙΝΟΣ


                                              ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
                                  
            Εάν θέλουμε κάτι να αλλάξει σ’ αυτήν την κοινωνία, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, είμαστε υποχρεωμένοι, να προβάλλουμε και να αναδεικνύουμε κάθε τι το θετικό. Διότι δυστυχώς συνηθίσαμε στην προβολή των αρνητικών καταστάσεων και προτύπων και είναι αυτό μία από τις μεγάλες παθογένειες της κοινωνίας μας, ενώ υπάρχουν τριγύρω μας πάρα πολλά θετικά, που αξίζουν προσοχής, προβολής και επαίνων και όμως τα αφήνουμε και περνάνε απαρατήρητα.
            Μια περίπτωση, που αξίζει της προσοχής, προβολής και απονομής πολλών επαίνων, αφορά σε δύο (2) εφήβους των Μεγάρων, τους:
1.      ΔΡΙΤΣΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2.      ΜΠΕΗ ΠΑΥΛΟ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
             Τα παιδιά αυτά επελέγησαν, κατόπιν διαγωνισμού, να συμμετάσχουν στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ των ΕΦΗΒΩΝ οι εργασίες της οποίας ξεκινούν στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 στο Στρασβούργο της Γαλλίας, όπου μάλιστα θα εκφωνήσουν και λόγο από το βήμα της Ευρωβουλής.
            Είναι πράγματι πολύ τιμητικό για την πόλη μας δύο (2) από τους έλληνες εφήβους της ευρωβουλής να είναι Μεγαρίτες και τους αξίζει κάθε έπαινος, διότι προβάλλουν και τη γενιά τους αλλά και τα Μέγαρα.
            Προτείνεται με την επιστροφή τους ο Δήμος, να διοργανώσει ειδική τελετή για να τους τιμήσει και να δείξει εμπράκτως, ότι η μεγαρική κοινωνία προβάλει τα θετικά πρότυπα, τα οποία θα αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για μελλοντικές διακρίσεις άλλων συμπολιτών στο πεδίο δραστηριοτήτων του καθενός.
                                                                               Γρηγόρης Σταμούλης
                                                                                Αντιστράτηγος ε.α
                                                                              Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                       Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.