Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Επιτυχημένος ο ποδηλατικός γύρος των Μεγάρων

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου διοργανώθηκε ο 11ος ποδηλατικός γύρος των Μεγάρων από την εθελοντική ομάδα του ομίλου μας.
Η εκκίνηση δόθηκε από τα γραφεία του ομίλου στο Φόρο και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων. Η διαδρομή ήταν συνολικά 19 χιλιόμετρα, διήλθε της Αγίας Τριάδας, της Πάχης, της Βαρέας και περιελάμβανε αρκετές στάσεις. Η πιο ενδιαφέρουσα εξ’ αυτών ήταν στο αεροδρόμιο της αεροπορίας στρατού στην Πάχη (στρατόπεδο Δελαπόρτα).
Κατά την επίσκεψη στο αεροδρόμιο έγινε παρουσίαση αεροπορικών μέσων από τους πιλότους – χειριστές. Οι ποδηλάτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την αποστολή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τριών ελικοπτέρων καθώς και να λάβουν απαντήσεις στις απορίες τους. Η υποδοχή και η φιλοξενία ήταν άψογη όπως επίσης και η συμπεριφορά όλων των παρευρισκομένων.


Οι σκοποί της επίσκεψης ήταν η δυνατότητα γνωριμίας των αεροπορικών μέσων που συχνά βλέπουμε από μακριά, και η σύσφιξη των σχέσεων της τοπικής κοινωνίας με την Αεροπορία Στρατού.

Η συμμετοχή με κράνος ήταν υποχρεωτική για άλλη μια φορά και θα είναι σε κάθε ποδηλατική βόλτα.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον διοικητή του στρατοπέδου (2ου ΣΥΑΣ) Συνταγματάρχη Κο Γεώργιο Σαμαρά και σε όλους του αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που με μεγάλη χαρά μας ξενάγησαν στα ελικόπτερα, στη διοίκηση του δήμου Μεγαρέων για την παραχώρηση του ασθενοφόρου, στα καταστήματα ΜΟΤΟ ΣΑΛΤΑΣ, CYCLE, FAIRYLAND και ACTIVE SPORT για τις προσφορές των δώρων που κληρώθηκαν στον τερματισμό, τον διοικητή της Τροχαίας Μεγάρων Κο. Μηλιώτη Αθανάσιο  και στο προσωπικό που συνέβαλλε καθοριστικά στην ασφαλή διέλευση των ποδηλατών σε όλο το μήκος της διαδρομής. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους παιδίατρους Κο. Τσορβά Θωμά και  Κο. Παπαλουκά Αθανάσιο και τον γενικό χειρουργό Κο. Αγιάζη Άγγελο που ήταν μαζί μας σε όλη την διαδρομή. Και τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου για την επιτυχημένη και ασφαλή διοργάνωση.


Έπειτα από την επιτυχία και αυτής της ποδηλατοδρομίας ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους ποδηλάτες για την άνοιξη του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.