Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο οδικής οβήθειας

Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας ΚΟΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή στο Λιμάνι της Νέας Περάμου, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 από ώρα 19.00 έως 22.30 .
 Την εκδήλωση επισκέφτηκαν και έλαβαν μέρος στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής περίπου 100 παιδιά και 400 περίπου ενήλικες στους προσομοιωτές του ΙΟΑΣ ΄΄ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ΄΄ .
  Την βραδιά ομόρφυναν με την συμμετοχή τους και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες –οδηγούς τους.
 Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στο σεμινάριο, την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Α/βάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κα ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργία, όπως και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μεγάρων Κο ΔΕΣΚΟ Αναστάσιο.  Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά για την φιλοξενία αλλά και την παρουσία του καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου αντιδήμαρχο Μεγαρέων και Νέας Περάμου Κο ΚΟΤΤΑ Βασίλειο.
  Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στους χορηγούς μας που με την βοήθειά τους πραγματοποιούμε τις εκδηλώσεις μας, τους ιδιοκτήτες –οδηγούς των αγωνιστικών rally ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Χρήστο – ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Φώντα - ΚΑΤΣΙΝΑ Ευάγγελο – ΘΕΡΓΙΑΚΗ –ΚΟΝΤΑΞΗ, αλλά και των συνεργατών μας μέλη της ΛΕΜΜ, τους οποίους και ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους .

 Υπεύθυνος της εκδήλωσης – σεμιναρίου ήταν σε εθελοντική βάση, ο Υπαρχ/κας ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.