Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο από το ΘΕΟΓΝΙ

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους παρευρεθήκατε και αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό την εκδήλωσή μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων.
 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μουσικό σχήμα anema e core: Άρτεμις Μπόγρη, Βικτωρία Κυριακίδη και Θεόδωρο Λυκορόπουλο, που μας ταξίδεψαν μουσικά με τα ονειρικά τραγούδια μουσικές του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι.


Θερμές  ευχαριστίες στην Γ΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων που μας παραχώρησε την άδεια για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση και τον Υπ/διευθυντή της κ. Άρη Κοτρωνάκη που μας τίμησε με την παρουσία του.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη αρχαιολόγο του μουσείου κ. Παναγιώτα Αυγερινού για την ανιδιοτελή βοήθεια της αλλά και τις λοιπές αρχαιολόγους για την  άρτια και άκρως κατατοπιστική ξενάγηση που μας χάρισαν στα νέα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν σε  ανασκαφές στη περιοχή των Μεγάρων και πρώτη φορά εκτέθηκαν σε δημόσια θέα, κ.κ. Ευγενία Τσάλκου, Μαρία Παϊπέτη και Στέλλα Δρένη.
Η βραδιά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή των χορηγών μας,  Loft cafe-bar , Le Mirage catering, Κοινοπραξία Ταξί Μεγάρων «Οι Αγ. Μάρτυρες» αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας: Ενημέρωση Μεγάρων και MegaraTv.
Tέλος ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες που μοιραστήκατε μαζί μας αυτή τη μαγική βραδιά!

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου ΘΕΟΓΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.