Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



Φίλες και φίλοι,
 Δεν πάει πολύς καιρός που μια χούφτα αγανακτισμένων προοδευτικών πολιτών πήρε μία μεγάλη και ιστορική απόφαση:Να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.Να ιδρύσουν έναν νέο πολιτικό φορέα,γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,όταν βλέπουν τα πάντα να καταρρέουν και ελπίδα καμία.

 Σε αυτό λοιπόν το κάλεσμα είχαμε μεγάλη ανταπόκριση από χιλιάδες που είχαν την ίδια αγωνία για την πορεία της πατρίδας μας,καθώς δεν έβλεπαν καμία προοπτική από τη σημερινή κατάσταση.

 Βγάλαμε ιδρυτική διακήρυξη στην οποία εξηγούσαμε για ποιο λόγο ιδρύσαμε το κόμμα,ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε.Βγάλαμε θέσεις και όργανα του κόμματο.Δημιουργήσαμε πυρήνες και οργανώσεις σε όλη τη χώρα και είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στις επερχόμενες εθνικές εκλογές,όποτε και αν γίνουν.

 Γιατί εμείς ΕΧΟΥΜΕ να προσφέρουμε έργο.Έχουμε προτάσεις και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου.

 Τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τελευταίο καιρό δυστυχώς αποδείχθηκαν πολύ μικρότερα των περιστάσεων.Μόνο καταστροφή και δυστυχία έφεραν στον τόπο.

 Δυστυχώς σε αυτήν την παγκόσμια κρίση που συμμετέχει η χώρα μας δεν είχαμε σοβαρές κυβερνήσεις.αλλά ούτε και αντιπολίτευση,η οποία λέει άλλα τη μία μέρα και άλλα την άλλη.

 Έτσι,ο κλήρος έπεσε στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ,για να βγάλει την χώρα από το τέλμα και για να ξαναζωντανέψει το χαμόγελο και την ελπίδα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.